Återförsäljare av värmepumpar i Stockholm

Installera värmepump i ditt hem

Så går det till

Vi har lång erfarenhet av värmepumpar av olika modell och hjälper dig hela vägen till ett fungerande värmesystem i hemmet.

Perfekt hemmaklimat
för alla

Vårt urval av värmepumpar och AC erbjuder de bästa möjliga alternativen i alla prisklasser oavsett hem. Med våra smarta produkter erbjuder vi energibesparingar och idealiska hemmaklimat till en prisnivå som är överkomlig för de flesta.

Är du intresserad av att installera en värmepump i ditt hem? Varmt välkommen att kontakta oss. Vi guidar dig till rätt produkt efter dina behov och hjälper till med allt från inköp och installation till regelbunden service och reparation efter behov.

Utomhusdel till värmepump

Så går det till

Steg 1:

Skicka en offertförfrågan

Första steget är enkelt. Skicka en offertförfrågan direkt via hemsidan och få svar från oss inom kort.

Steg 2:

Vi återkommer med ett offertförslag

Vi återkommer så snart som möjligt med ett offertförslag. I offertförslaget hittar ni en första idé om utförande och pris, vi försöker alltid anpassa våra offerter efter kundens behov.

Steg 3:

Platsbesök för planering

När ni bekantat er med offerten bokar vi gärna in ett platsbesök hemma hos er där vi kontrollerar möjligheterna och går igenom alla era frågor. När ni känner er nöjda uppdaterar vi offerten till ett fast pris och en tydlig tidsplan utifrån vad vi kommit överens om.

Steg 4:

Beställning av produkt

Så snart vi kommit överens om en lämplig värmepump för ert hem och offerten är godkänd gör vi en beställning hos vår leverantör. Ni får ett preliminärt datum för leverans och montering av produkten i samband med beställningen.

Steg 5:

Installation

Nu är det dags för installation av er nya värmepump. Våra certifierade installatörer hjälper er med korrekt montering av värmepumpen och ser till så den fungerar som den ska. Vi går tillsammans igenom värmepumpens funktioner och går igenom allt ni behöver veta gällande underhåll och service.

Steg 6:

Njut av er nya värmekälla

När värmepumpen är monterad och provkörd är det dags för er att njuta av husets nya värmekälla! Kom ihåg att vi alltid finns tillgängliga om frågor dyker upp med tiden.

Kom igång redan idag

BE OM OFFERT för värmepump inkl. installation